Rendon Star
Junior Member
Harcos
Erőhaszn?l?, kardforgat?, pil?ta!c!Orange
|
Post by Rendon Star on Jun 1, 2009 7:45:04 GMT 1
Kavon viszonylag gyorsan letudta azt, amiért idejött és így már indulhatnak is végre.Jobb könyökével megbökdösi a táskáját, hogy még biztos rajta van-e még.Berögződés, hiszen az évek során annyi ügyes tolvajjal találkozott...akik nem jutottak utána messzire. Csendben biccent Tale megjegyzésére, miszerint indulhatnak.Ránéz Dariusra, hogy meggondolta-e magát, de úgy tűnik nem. Gyors léptekkel követi Kavont a hajója felé, miközben gondolatok ezrei cikáznak fejében. ~Vajon milyenek lesznek?Milyen fajokkal találkozok ott?Befogadnak vajon a csekély tudásommal, az Erő terén? - kicsit kételkedik magában, de gyorsan elhessegeti ezt az érzést, miután eszébe jutnak a tanultak...magabiztosan halad tovább
|
|
Darius Biaggi
Junior Member
Erőhaszn?l?
Fallanassi Erőhaszn?l?, Pil?ta!c!Teal
|
Post by Darius Biaggi on Jun 1, 2009 20:32:05 GMT 1
A kikötői díj fizetése zökkenőmentesen ment. Gyors ügyintézés és miegyéb. Darius követi Kavont, ahogy ezt teszi Rendon is. Közben elmélkedik, hogy mit is szólnának hozzá, ha ismernék történetét... Elméje kissé homályba borul, rossz gondolatok lesznek úrrá rajta és előtör a régi harag emléke. Azonban Darius könnyen levezeti indulatait gondolatai tisztításának segítségével. Ismét visszatér a boldog jövő képe felé. Ismét izgatott lesz és örömmel követi a két férfit...
|
|
|
Post by Kavon Tale on Jun 3, 2009 15:29:48 GMT 1
Az irodát elhagyva két új társának kíséretében hamar elérik Kavon hajóját.Egy rövid kódsor után a rámpa leereszkedik,majd D-10 jelenik meg a hajó bejáratában. Rövid trillázással nyugtázza gazdája érkezését,majd fürgén visszagurul a hajó belsejébe.
-Ha készen álltok,akkor gyertek utánam.-mutatott a hajó irányába Kavon,majd lassan elindult befelé.
A hajó központi részén áthaladva,ami egy társalkodó résznek volt kialakítva,jutottak el a szálláshelyekig.Halk szisszenéssel tárult fel az egyik ajtó a kettő közül.Egyszerű berendezésű,de igen tiszta kabin várta új lakóit,mely két különálló ágyat egy apró fürdőrészt és egy asztalt tartalmazott.
-Remélem nem okoz gondot,ha egy rövid időre meg kell osztanotok a szállást.-mutatott a kabin felé egy rövid mosoly kíséretében.-Helyezzétek magatokat kényelembe és fél óra múlva a kinti társalgóban találkozunk,ha megfelel?
|
|
Rendon Star
Junior Member
Harcos
|
Post by Rendon Star on Jun 3, 2009 15:42:10 GMT 1
Végre eljött a pillanat...illetve a pillanathoz közeli pillanat, röviden elérték a hajót és mindjárt felszállnak.Némán, egy biccentéssel jelzi csupán, hogy ő készen áll és követi Kavont.Nem nagy hajó mániás, de azért megnézi belül, hogy milyen, ha már a saját hajóját kipofozta, és egy rövid időre a hajók világában járt kelt. Amikor meglátja, hogy hol lesznek elszállásolva mosolyog egy kicsit. -Nem rosszabb mint egy két hely, ahol sikerült megfordulnom - szól oda Kavonnak, hisz részéről megfelel.Végülis a Naboon volt eleinte egy két igen gyér hely, ahol szállása volt.Belép és a zsákját az egyik ágy mellé teszi és leül a fekvőalkalmatosságra. -Persze...nekem megfelel - válaszol a kérdésre, bár ő akár már most is kiülne oda, de addig el lesz itt... - a következő fél órát úgy tervezi, hogy beszélget egy kicsit Dariussal...ha csatlakoznak Taleékhoz, akkor jobb lenne ismerni leendő társát, így hát, miután Kavon elvonul (mert feltehetőleg el fog) hogy elintézzen mindent, akkor tekintetét Dariusra is emeli. -Egy kicsit te is izgulsz nem?Mármint...ez sorsdöntő dolog lenne bárki életében...még én sem vagyok teljesen nyugodt, ami nem vall rám...
|
|
Darius Biaggi
Junior Member
Erőhaszn?l?
|
Post by Darius Biaggi on Jun 3, 2009 16:02:36 GMT 1
A rámpa szisszenése örömmel tölti el. Olyan érzés ez, melyre régóta vágyik. Egy droid siet Kavon elé, amely pár pittyogás után már vonul is vissza a hajóba. Szeretheti a gazdáját, bár csak egy gép, érez egyáltalán? Darius nem sok hajót látott belülről, de ez a komfortosabbak közé tartozik. Gyorsan haladnak végig a társalgó szerűségen, majd egyenesen be egy háló kabinba. Az szinte nagyobb, mint Darius garzona Aldera-n. -Nekem is teljesen megfelel, laktam én már hajón... Mondja mosolyogva, bár ez nem olyan mulatságos dolog. Kavon távozik, így ismét ketten maradnak Rendonnal. Önkényesen foglal ágyat, bár neki mindegy hol fog feküdni. Lerakja táskáját, melyben váltás ruhák vannak, és hallgatja Rendont. -Én nem idegességnek nevezném ezt, bár nyugodt nem vagyok. Az izgatott lenne a megfelelő szó a jelenlegi idegállapotomra. Mondja széles mosollyal.
|
|
Rendon Star
Junior Member
Harcos
|
Post by Rendon Star on Jun 4, 2009 13:55:32 GMT 1
Mosolyog Dariuson, bár úgy látszik kicsit fura a hallása.Na nem baj, az Erő majd ezen is segít -Nem azt mondtam, hogy ideges vagy-e, hanem hogy izgulsz-e...a kettő nem összetévesztendő - na igen, néha rossz szokása, hogy ilyenekbe köt bele, de már közelít ahhoz, hogy elhagyja ezt a kellemetlen szokását. De mivel ezt már nem akarja ragozni, így inkább személyesebb témára tereli a szót. -Darius...te mióta használod az Erőt?Mármint...hol tanultál? - ez igen érdekli, mert mindenkinek van egy külön története, hogy hogyan került ide, meg hasonlók.A sajátja is érdekes, de ugyanakkor fájdalmas és szomorú.
|
|
Darius Biaggi
Junior Member
Erőhaszn?l?
|
Post by Darius Biaggi on Jun 4, 2009 16:06:01 GMT 1
Valóban, végiggondolva tényleg nem ez volt a kérdés, de lényegében válasz volt a kérdésre. -Persze, tudd be ezt az izgatottságomnak. Rég nem történt velem hasonló. Mondja, majd elgondolkodik Rendon kérdésén. Kis gondolkodás után, kissé komorra váltva felel. -A Tatooine bolygón kezdtem el tanulmányaimat immár tíz éve. Sajnos az utóbbi időben nem volt ki tanítson, így csak magam által tanulhattam. Mondja, a többi fájdalmas rész, így most azt nem akarja boncolgatni és azt Rendontól sem várja el, hogy felszakítsa saját sebeit. -Te mikor döntöttél úgy, hogy ez a számodra kijelölt út? Gondolok itt a taníttatásodra és miegyéb... Mondja, majd vár egy hasonló választ mint amilyet ő intézett Rendon felé...
|
|
Rendon Star
Junior Member
Harcos
|
Post by Rendon Star on Jun 4, 2009 16:31:03 GMT 1
Nem kell hozzá Erő sem, hogy rájöjjön, Darius is keresztül mehetett pár dolgon, akárcsak jómaga.Na igen, nehéz egy út ez, és úgy látszik, bárki aki erre az útra téved szenved. Némán bólint csupán a válaszra, ezzel jelezve, hogy megértette.Azt, hogy mikor kezdte és azt is, hogy nem kérdez róla...most nem...majd esetleg, ha olyan lesz a hangulat...de most nem olyan.De itt az ideje válaszolni a kérdésre. -Én...először öt évesen találkoztam először az Erővel..a szüleim visszavonult jedik voltak...gondolom tudod, hogy a Jedik nem pártolják az érzelmeket így úgy döntöttek elhagyják a rendet, hogy egymásnak éljenek...szóval ők tanítgattak, bár a bátyámmal többet foglalkoztak, így én lassan haladtam...viszont magán szorgalomból a kardforgatást gyakoroltam...Immáron öt éve nincs, aki engem taníthatna, így az Erő használatot is csupán önszorgalomból tanulom...de még nem vagyok eléggé jártas, de a kardforgatás tudásomhoz pont jól jön, amikor kiránthatom valaki más kezéből a fegyvert... - ő azért kicsit hosszabban válaszol mint Darius, hiába, amióta elvesztette családját, nem igazán volt társasága, csak ahol dolgozott, meg a szerencsejátékosok...de az mégsem ugyan az...ők nem érezték a fájdalmat mint Rendon -Bocs, ha sokat beszéltem...egyébként...a végleges döntésem, hogy ez az én utam...akkor következett be, amikor tizenhat éves voltam... - csak hogy tényleg a kérdésre válaszoljon.Mondhatta volna úgy is, hogy miután lemészárolták a családját, de nem akarja elrontani a hangulatot...olyan jól elbeszélgetnek. -Egyébként...te vársz valamit ettől a lehetőségtől?Mármint...lehet, hogy nem lesz olyan könnyű... - na nem mintha életük eddigi szakasza az lett volna - ...mármint...érted hogy értem...
|
|
Darius Biaggi
Junior Member
Erőhaszn?l?
|
Post by Darius Biaggi on Jun 4, 2009 17:02:28 GMT 1
Hallgatja Rendont, aki azért bőbeszédűbb, mint a fallanassi. Rendon elnézést kér bőbeszédűsége miatt. Darius mosolyogva felel. -Ugyan... Legalább te az vagy. Nekem nem volt túl izgalmas tanításom. Így nem szeretnélek azzal untatni. Ezzel lényegében igazat mondott, hiszen a tanulása egy porfészekben telt. Inkább csak érzelmekkel átitatott volt, de most ő sem akarja ezzel megölni a hangulatot. Ezek után érdekes kérdést tesz fel Rendon. Vár-e valamit ettől a lehetőségtől Darius? Leveszi magáról köpenyét, ráfekteti a táskájára, megvakarja állát nagy töprengés közepette, majd felel. -Az én életem nagy része semmittevéssel és a napok túlélésével telt. Nekem ez a lehetőség megváltás, hogy végre bizonyíthassak magamnak. Ahogy mondják, minden út rögös, egyik sem nehezebb mint a másik. Tíz éve edzem magam erre várva. Felkészültnek érzem magam, mégis izgulok. Vegyes érzelmekkel vágok bele ebbe, de szívemet és lelkemet bele fogom tenni. Én tőled inkább úgy kérdezem, hogy mit vársz ettől a lehetőségtől? Teszi fel a kérdést és várja a választ.
|
|
Rendon Star
Junior Member
Harcos
|
Post by Rendon Star on Jun 4, 2009 17:31:40 GMT 1
Egész jól elbeszélgetnek, így talán az a fél óra, nem is fog olyan soknak tűnni, mint amilyen valójában lehetne.Érdeklődve hallgatja Darius, mindennapjait.Úgy tűnik valóban nem sokban különbözött sorsuk.De a kérdés, hogy ő mit vár.Nos ez még a számára is fogós kérdés, pedig számított rá, hogy Darius visszakérdez. -Hát...én csupán egy új családot várok, semmi többet..na meg persze szeretnék jobban elmerülni az Erőben... - sosem voltak nagy igényei...azok után, ahogy élt meg pláne.Örül hogy él és ennyi, minden más már csak luxusnak számít szinte.Már nem is tudja mit kérdezzen... -Lassan eljön az idő és mehetünk a társalgóba...- de neki ez túl lassú...ha tudná, felgyorsítaná az időt az Erő segítségével.
|
|
Darius Biaggi
Junior Member
Erőhaszn?l?
|
Post by Darius Biaggi on Jun 4, 2009 18:17:57 GMT 1
-Valóban. -mondja Rendon utolsó mondatára reagálva- Jó társaság vagy, melletted szalad idő. Nem is tudom mennyit vártunk Kavonra a kikötőben sem. Én készen állok a beszélgetésre, tán nem lesz olyan jó hangulatú mint kettőnké, főleg ha olyan kérdésekre számíthatunk, amilyenekre gondolok. Szerintem induljunk el. Mondja, majd várja Rendon következő lépését. Ha esetleg túl korán mennének ki, ott folytatják a csevejt. Legalábbis Darius ezt tervezi.
|
|
Rendon Star
Junior Member
Harcos
|
Post by Rendon Star on Jun 4, 2009 18:28:40 GMT 1
Jót mosolyog azon, amit Darius mond.Valóban jól repülne az idő a társaságában.Hisz neki, nem is tudja miért, bár néha úgy érzi, hogy idegesítő egy személy tud lenni (mármint saját maga). -Csak utánad - engedi előre Dariust és követi a társalgó részbe, ahol majd helyet foglal barátja után. -Éreztem az Erőben, hogy korábban jövünk egy kicsit - mondja mosolyogva Dariusnak, hiszen a legutóbbi várakozásnál is vártak pár percet.Tehát kényelembe helyezi magát és vár.Ő most már nem tud mit kérdezni hirtelen, így hát a beszélgetés folytatásához Darius kap lehetőséget.
|
|
|
Post by Kavon Tale on Jun 4, 2009 18:50:04 GMT 1
Miután a két útitársát bekísérte a közös kabinjukba,Kavon a pilótafülkébe ment,majd megkezdte a hajó rendszereinek az ellenőrzését.Bár D-10 a munka javát már elvégezte,mégis szerette felszállás előtt maga is rendben tudni a dolgokat. Miután végzett mindennel a kikötői irányítástól engedélyt kért a felszállásra,és miután ezt megkapta a hajó lassan emelkedni kezdett és elindult új útjára. //Folytatás a végtelen űr topicban! //
|
|
Youi Jzora
New Member
Fejvad?sz
Falleeni fejvad?sz, makacs p?nzhajh?sz, loj?lis harcos!c!Default
|
Post by Youi Jzora on Jun 9, 2009 15:04:08 GMT 1
Megszokott nap, megszokott forgalom, s két személy a sok közül, akik szinte mindenhol különös lénynek mondhatóak még így egymás társaságában is, nem hogy külön, egy YT-2000-es típusú hajó felé vették az irányt. Youi szó nélkül nyitotta le a rámpát s lépett fel a hajóra, majd odaszólt az ortolánnak. - Gyere! - s a kedves felszólítás elhangzása után, mondta kicsit idegesen, s kapkodva. - A hajón van két fura droid, velük vigyázz, eléggé.. Hogy is mondjam.. Hiperaktívak.. Igen ez a megfelelő szó, hiperaktívak. Nem tesznek benned kárt, csak nagyon kíváncsi természetűek.. - majd intett a kezével az ortolánnak, hogy jöjjön fel a hajóra. A hajó belsejében a két droid szokásukhoz híven, megint rohangáltak, kezükben szerszámokkal, de a falleen lány aki nem vett róluk tudomást, tovább haladt a vezető hely felé, majd leült a vezérlőegységhez, s miután felszállt az ortolán is, a rámpát bezárta, és felkészítette a hajót az indulásra.
|
|
|
Post by Silas "Daemon" Wessiry on Jun 9, 2009 15:53:27 GMT 1
..::Muurkoon::..
Az ortolán követte a nőt, bízik benne, így nem is gondolkodik a jövőbeli teendőkön. Szép hajója van Youinak, bár ezt az ortolán nem teszi szóvá. A kérésnek megfelelve felkacsázik a rámpán. Figyeli az energia túltengésben szenvedő aprócska droidokat, amint rohangálnak játékszereikkel, a csavarkulcsokkal és egyéb szerszámokkal. Nem követi a lányt a pilóta fülkébe, inkább közelebbről megvizsgálja a droidokat, akik tán visszanéznek rá mechanikus szemeikkel és talán chip agyukban sztereotípikus gondolatokat fogalmaznak meg a kékség láttán, mint ahogy mások is. Ha Youinak van bármi kívánsága az ortolán felé, erejéből adódóan teljesíti azt. Bár ilyenkor a leggyakrabban felhozott kérés, az a "foglaljon helyet és kösse be magát" szokott lenni...
|
|