|
Post by Lord Pelopsz on Oct 26, 2009 10:53:00 GMT 1
T'ar és Tutu Min
(Lehet NJK-ra szert tenni )
Mielőtt még a jawa közelébe érhetnél, egy rohamosztagos megállít. -Kérem álljon meg. A bolygón zajló események miatt biztonsági okokból őrizetbe veszem. Az ellenőrzés után szabadon távozhat majd. Kövesse a többi pilótát. - mondja a rohamosztagos és a jawa mellé terel. Közel tucat pilóta halad a néhány rohamosztagostól körülfogva. Lépéseikből árad magabiztosság, de érződik hangjukból, hogy fogalmuk sincs mi történik. Az egyik hajó twilek pilótája hirtelen futásnak indul, mint akinek rejtegetni valója lenne. Csak azt veszed észre, hogy hirtelen egy gathering katona ugrik rá a tetőtől leterítve áldozatát. Hangyaul a vállára csapja az alélt twileket és tovább viszi.
-Ilyet se pipáltam még, hogy egy jawa közös nyelven szólaljon meg. - kuncog a rohamosztagos, s a csadrafán mellé terel. Mindkettőtöket egy nagyobb épület felé terelnek, nyilvánvalóan az űrkikötő biztonsági blokkja felé. Hirtelen robbanás rázza meg a kikötő északi szélét. A káosz elszabadul...
Heiko Tennes
A sötét sikátorban követed a gatheringet, mikor hallod a hatalmas robbanást, mely az űrkikötő felől érkezett. Az utcán gathering lovasok és birodalmi rohamosztagosok igyekeznek a helyszínre, s a városban pánik tör ki. -Mit szólna egy újabb melóhoz? - vigyorog a gathering. -Gondolom Ön is érzi, hogy a hőmérséklet lecsökkent és rátelepedett a köd a városra. Valami készülődik. Velem tart, hogy kiderítsük? - kérdi a gathering.
|
|
|
Post by Tutu Min on Oct 26, 2009 11:36:02 GMT 1
- Én meg még nem láttam rohamosztagost meztelenül - feleli csevegõ stílusban Tutu. Aztán gyorsan javítja is a mondandóját: - Akarom mondani...ö...egyenruha nélkül. - Szia, hát te meg ki vagy? Az én nevem Tutu - fordul a chadra-fan felé és roppant boldog: végre nem kell felnéznie senkire! Annyira megörült ennek, hogy elfelejtette igazi álnevét használni, de talán ez ebben a pillanatban senkit sem érdekel, mert ekkor felrobban a kikötõ. Tutu Min szemei felragyognak. - Óóóó... tûzijáték! Biztosan...biztosan valami helyi ünnep! Megnézzük? - kérdezi T'ar-tól és kihasználva azt, hogy a rohamosztagosok talán nemigen figyelnek rá megpróbál valahogy eloldalogni, ha lehetséges.... elvégre jól ért az ilyesmihez is...
|
|
T'ar
New Member
Szakember
Egy l?zad? term?szet? Csadrafan K?m !c!Maroon
|
Post by T'ar on Oct 26, 2009 13:47:59 GMT 1
-Hello Tutu az én nevem T'ar-mondta a robbanás elött-Inkább ne nézzük meg de fussunk!-és T'ar a pistolyá-hoz csúsztatta a kezét.(Ez a robbanás után történt) -Jobb lesz ha készenlét-ben vagyunk esetleges támadás kockázata miatt! -mondta T'ar idegesen-Van fegyvered?-kérdezi Tutu-tól. -Egyébként hol tanultad a közös nyelvet?Azért kérdezem mert a jawák nem nagyon beszélik a közöst!-mondta T'ar kiváncsian-Hogy mennek a dolgok a Tatooine-on?
|
|
Heiko Tennes
Junior Member
Fejvad?sz
Ark?niai erőhaszn?l?, a Tighurane szekta volt tagja!c!Default
|
Post by Heiko Tennes on Oct 26, 2009 18:59:26 GMT 1
Tennes és egykori megbízója csak egy-két perce vetette bele magát a sikátor sötétjébe, amikor robbanás jellegzetes hangját hallották a közelből. - Mintha a kikötő felől jött volna. - állapította meg a fejvadász. Tekintetét az ég felé fordította, melyet megvilágítottak az űrkikötő északi részéből feltörő lángok. - Mit szólna egy újabb melóhoz? - kérdezte vigyorogva a gathering. Az arkániai ránézzett. - És mégis mire gondol? - kérdezte enyhén felhúzott szemöldökkel. - Gondolom Ön is érzi, hogy a hőmérséklet lecsökkent és rátelepedett a köd a városra. Valami készülődik. Velem tart, hogy kiderítsük? Tennes magában mérlegelte a lehetőségeket. Az űrkikötő lángokban áll. Valószínűleg az űrben is problémák lehetnek, ha a Birodalmi védelem ellenére letudott szállni az az idegen hajó. Úgyhogy nem igazán tudná elhagyni a bolygót. Végülis nincs sok vesztenivalója. - Menjünk. - bólintott rá végül.
|
|
|
Post by Lord Pelopsz on Oct 26, 2009 23:42:47 GMT 1
T'ar, Tutu Min
Több pilóta kihasználva a robbanást, megpróbál kereket oldani. A rohamosztagosok és gathering katonák tüzet nyitnak rájuk, mire a pilóták viszonozzák azt. A heves tűzpárbaj alatt sikerül elhúzódnotok a mellettetek álló birodalmitól, akinek hosszú pillanatokba telik, mire észreveszi, hogy eltüntetek. -Két pilóta eltűnt! Utánam! - ordítja a férfi, majd néhány társa szétszóródik, s a keresésetekre indul. A zűrzavarban két lehetőség nyílik a számotokra. Vagy megpróbáltok a biztonsági épület mellett eliszkolni a kijárat felé, s beleveszni a tömegbe, vagy a mellettetek lévő csatornába ugrani. Mindkettő veszélyes mutatvány, ám végrehajtható.
Heiko Tennes
Rövid futás után egy forgalmasabb utcán találjátok magatokat. Az utcán rohamosztagosok tüzelnek a kikötő irányába, míg gathering katonák vad kézitusát vívnak sötét páncélba öltözött ismeretlenekkel. Megállíthatatlanul törnek előre a keskeny folyosón. Sokan elhullanak, de egyre csak támadnak. Lövést, lövés viszonoz. A teljes káoszban azon veszed észre magad, hogy társaddal pont a küzdő felek közé kerültél. -Roham! - üvölti egy hang, mire több tucat gathering lovas lendül támadásba az ellenség vonala ellen. Rémülten látod, hogy épp feléd vágtatnak. A társad valamit mond neked, de a hangzavarban nem érted, csupán azt látod, hogy eltűnik egy csatornanyílásban. A lovasok pedig csak közelednek, miközben ismét tüzelni kezd a két küzdőfél.
|
|
T'ar
New Member
Szakember
|
Post by T'ar on Oct 27, 2009 6:57:59 GMT 1
-Ugrás a csatornába elég kicsik vagyunk hozzá!-mondta Tutu-nak futtá ban. -Oda nem jönnek a birodalmi kutyák!
|
|
|
Post by Tutu Min on Oct 27, 2009 10:58:36 GMT 1
- Fegyverem? - kérdezett vissza Tutu és zsebeit kezdte tapogatni. Igen, valahol...valahol itt kell lennie a... Sajnos félbe kellett szakítania a kutatást és nem is válaszolhatott T'ar további kérdéseire, mert kedvezõ lehetõség kínálkozott arra, hogy eliszkoljanak a helyszínrõl. T'ar a csatorna felé rohant, Tutu viszont nem szerette túlságosan a vizet, ezért õ inkább úgy döntött: megpróbál elvegyülni a tömegben. Ledobta magáról a szürke pokrócot és így fekete köntösében - merthogy Tutu Min régóta ilyen színû köntöst hordott a szokásos barnával szemben - eléggé nehezen lehetett a sötétben észrevenni. Ráadásul, ha egy jawa el akar bújni... a falhoz lapulva suhant a biztonsági épületek árnyékában és olyan helyet keresett, ahol elbújhat, de ugyanakkor szemmel tarthatja valamennyire az eseményeket. Mindenesetre az egész izgalmasnak látszott és semmiképpen sem szeretett volna kimaradni belõle!
|
|
Heiko Tennes
Junior Member
Fejvad?sz
|
Post by Heiko Tennes on Oct 27, 2009 11:55:42 GMT 1
Tennes és a gathering nem sokáig futkározott a kanyargó sikátorokban, úgyanis az egyik kis utca egy forgalmasabb útba torkollott. Mire feleszméltek két tűz között találták magukat. Egyik oldalon rohamosztagosok és gathering katonák tüzeltek fedezékből, míg másik oldalról ismeretlen, sötét páncélt viselő alakok viszonozták a tüzet. A következő pillanatban vad csatakiáltások harsantak és mikor az arkániai jobbra pillantott láthatta, hogy az őslakosok lovasrohamot akarnak indítani a támadók ellen. A fejvadász gyorsan átlátta a helyzetet. Ha nem tűnik el gyorsan, akkor halálra tapossák a lovasok. Megbízója mintha a gondolatában olvasott volna. Valamit üvöltött neki, azonban az elveszett a csatazajban. Egy csatornafedél felé mutatott, majd sietve félregördítette a fémdarabot. A következő pillanatban már lefelé mászott a mélységbe. Tennes is gyorsan nekiiramodott és még a lovasroham előtt igyekezett a csatorna biztonságába jutni.
|
|
|
Post by Lord Pelopsz on Oct 28, 2009 14:09:46 GMT 1
T'ar
Nem hitted volna, hogy a csatorna majd 3 méter mély. Nagyot zuhansz, s egy picit meghúzódik a lábad, de szerencsére nem történt komolyabb bajod. Gyorsan fel nézel, de a jawa nem követ téged. A létra, mely a felszínre vezetne hiányzik, így szomorúan konstatálod, hogy nem fogsz tudni visszamenni. Nincs más, csak előre. Ám feltűnik Neked, hogy a csatorna mérete 5X3 méteres. Csupán a csatornanyílásokon beszűrődő fény ad némi világosságot. Mögötted ráccsal van elzárva az alagút, így elindulsz előre. Az alagútban furcsa bűz terjeng. Mintha élne itt valami...
Tutu Min
Miután a csadrafán eltűnik a szemed elől, sikeresen lopózol a biztonsági épülethez. Épp behúzódnál néhány az egyik ajtónyílásba, mikor robbanás történik. A lökéshullától az utcára repülsz, s egy gyümölcsös standon landolsz. Lila gyümölcslé terít be, mire dörmögő nevetést hallasz. -Ez jó! Jópofa kis figura, s még vicces is. - nevet egy hatalmas macskaszerű lény, majd bárdjával félreseper egy fekete páncélba öltözött katonát, akire később egy másik gathering veti rá magát. -Mi a neved kicsi lény? - kérdi jókedvűen a gathering, miközben köpenyednél fogva maga elé emel, s érdeklődve mustrálgat.
Heikko Tennes
Gyors reflexeidnek köszönhetően még épp sikerül beugranod a hatalmas csatornába. Ám azt veszed észre, hogy a gathering valami állattal viaskodik.
|
|
T'ar
New Member
Szakember
|
Post by T'ar on Oct 28, 2009 16:46:55 GMT 1
-Itt van valami......-mondja T'ar és csata zajt halott és elõ vette a pisztolyát és futott.Aztán egy akaránt és egy olyan szõrös lényt olyat amilyet a reptéren is látott és egy furcsa ijesztõ lényt erre tüzet is nyitott és az elsõ lövedékek már célt is értek.......(a légzõmaszka és a BlasTech DL-44-es pisztolya és a 2 elektromos hálója van vele.)
|
|
Jacob Breen
Junior Member
Cs?sz?ri Testőr
Birodalmi Cs?sz?ri Test?r Kapit?ny - Er??rz?keny!c!Default
|
Post by Jacob Breen on Oct 28, 2009 20:47:28 GMT 1
ISD Nippur, valahol a hipertérben
Csendben üldögéltem az ágyamon. Teljesen sötét volt a szobában, ahol tartózkodtam. Direkt volt így, általában mindig le szoktam kapcsolni a világítást, ha bevetésre készültem. Valahogy segített megnyugodni és felkészülni a későbbi megpróbáltatásokra. Fogalmam sincs, mikor alakulhatott ki ez a szokás nálam. Egyszer csak elkezdtem és azóta tart.
Felemeltem a tekintetemet az adatlapról. Már jó ideje görnyedtem fölé és igyekeztem memorizálni az alám beosztottak adatait. Egy osztagnyi emberét, akik valószínűleg olyan dologba készülnek belesétálni, amit még soha életükben nem tapasztaltak. Miközben a kilátóablak felé néztem, elgondolkoztam azon, hogy már megint mibe is készülünk belesétálni. Ismét nulla információval indulok, egy kisebb alakulattal. Szokás azt mondani, hogy kétszer nem lehet belelépni ugyan abba az esetbe. Én már harmadszorra fogok nekimenni, szóval jócskán megdöntöttem az állítást. A körülmények és a helyszín talán más, de a szituáció ugyan az...
|
|
|
Post by Tutu Min on Oct 29, 2009 8:30:09 GMT 1
- Ohó!!! - döbben meg a jawa, amikor a robbanás ereje felkapja könnyû testét és egészen a gyümölcsök ízletes nedûjébe repíti. Tutu vidáman nyalogatja az arcára csöppent levet és örömmel állapítja meg, hogy ez a valami finom! Éppen nyúlna az egyik összeroncsolódott darabért, hogy tovább falatozzon, ha már ilyen kényelmesen elhelyezkedett, amikor egy óriási kétlábú macska ragadja meg és maga elé emeli. Tutu hirtelen nagyot tüsszent - kicsit allergiás a macskaszõrre... - A deveb Dudu Min - feleli kicsit tele orral, aztán még egyet hapcizik, mire a járatok kidugulnak - ennek a gathering ruházata látja némileg kárát... - Tutu Min. Jawa törzsi varázsló és ex-császár - próbálja magát kihúzni, amennyire így lebegve tudja. Tutu régen tényleg azt képzelte, hogy õ valóban császár, mert Palpatine alakja és varázsa igen megragadta õt, amikor életében elõször a Coruscanton járt. Ott szerezte ezt a fekete köntöst is, egy ajándékboltban, amit azóta is büszkén hord. Idõközben persze rájött, hogy a Császár nem is olyan jó és császárnak lenni egyáltalán nem vidám móka, ezért önként és dalolva lemondott rangjáról. De néha, titokban, még álmodik arról, hogy egy trónon ülve irányítja az egész Galaxist...na jó, legalább a Tatooine-t. Vagy legalább a Szövetséget. Vagy...
Most abbahagyta az elmélkedést és sárgán izzó szemeivel gyorsan felmérte a helyzetet. Egy macskaember tartja õt a magasban és közös nyelven beszél hozzá, miközben itt valami csata zajlik. Köd van és sötét és hideg. - Mi a hutt történik? És kik ezek a páncélosok? És te ki vagy? És T-E-GY-É-L L-E! Nem foglak bántani! - ezt az utolsó elõtti mondatot hangosan követeli és hozzá még rugdosni kezdi a levegõt a lábával, mintha ki akarna szabadulni a szorult helyzetbõl, pedig erre esélye sincs.
|
|
Heiko Tennes
Junior Member
Fejvad?sz
|
Post by Heiko Tennes on Oct 29, 2009 20:01:01 GMT 1
A fejvadász két lábbal, stabilan ért földet. Azonban nem szusszanhatott egy percet sem, úgyanis meglátta, amint gathering társa valami furcsa szörnnyel viaskodik. Tennes a táskájába nyúlt és előkapta kicsi nyílvetőjét. - Próbáld nekem háttal fordítani! - kiáltotta, miközben egy mérgezett nyílvesszőt töltött a kis szerkezetbe. Feltartotta fegyverét, majd a megfelelő pillanatot kivárva a lény nyakára célzott.//A szörny képét sajnos nem jeleníti meg az oldal, úgyhogy feltételezem, hogy valami kétlábú, amivel a gathering épp birkózik. //
|
|
|
Post by Lord Pelopsz on Nov 2, 2009 19:00:10 GMT 1
Jacob BreenAz adattábla szerint az egységed 10 főből áll:
-1 számítógép technikus -1 szanitéc -1 tolmács -7 speciális rohamosztagos
Az adattáblán szereplő felsoroláson kívül az út során kiderült, hogy az ISD Nippur fedélzetén további egy ezrednyi rohamosztagos és több lépegető, valamint katonai sikló is a rendelkezésedre áll vész esetén.
Egyszer csak a hatalmas csillagromboló kilép a hipertérből. Kabinod dúracél ablakán keresztül láthatod a Sumpot, mely körül közel tucat ismeretlen hadihajó állomásozik. Furcsa módon a sumpi birodalmi helyőrség rombolója magányosan kering a bolygó körül. Eszedbe jut az ISD Varus hasonlóan élettelen állapota. Merengésedből a kapitány hangja ránt vissza a valóságba. -Breen kapitány! Azonnal jelentkezzen a hídon!
T'ar, Heiko Tennes
A hatalmas csatornaalagútban a gathering hosszú kardjával igyekszik keresztüldöfni a farkashoz hasonlító lényt, mely két lábra állva viaskodik a harcossal. -Próbáld nekem háttal fordítani! - ordít Heiko a gatheringnek. Már-már sikerül teljesen megfordítani, mikor lézerlövedékek zúdulnak a felétek. -Várj még! - ordít a gathering, mivel nem látja, hogy egy csadarafan kezdett tüzelni eszeveszett módon. A szörny kihasználja a fellépő zavart állapotot, s kigáncsolva a gatheringet, egyenesen Heiko és T'ar felé iramodik.
Tutu Min
Hatalmasat hahotázik a gathering hallgatva a kis lény csipogó hangját, amint követeli, hogy tegye le. -Nyugalom kis barátom. Ezek idegenek, akik megtámadtak minket. Ám most visszavonulunk. - mondja a gathering, majd néhány társával elindul az ellenkező irányba, s beveszik magukat egy lakóházba. Miután megbizonyosodnak róla, hogy nem követték őket, végre a gathering letesz egy székre. -Az én nevem Banipal. A városi helyőrség tisztje. De a kérdés inkább, hogy mi szél hozott erre vicces kis lény? - mosolyog jókedvűen Banipal.
|
|
T'ar
New Member
Szakember
|
Post by T'ar on Nov 2, 2009 19:13:06 GMT 1
T'ar tudta hogy itt csak az elektromos háló segíthet ésrevesz egy nagy pocsolyát amit nem lehet ki kerülni ez Hekio elött van ezt üvölti:
-Ugorj és Túléled!-mondta miközben a halálos erejû áramos háloját vetette be ami egyrésze apocsolyába landolt és halálos erejû árammal töltötte fel.
|
|