Youi Jzora
New Member
Fejvad?sz
Falleeni fejvad?sz, makacs p?nzhajh?sz, loj?lis harcos!c!Default
|
Post by Youi Jzora on Jun 4, 2009 10:43:11 GMT 1
~ Korellia... ~ - Hmm - ~ Jólvan, jólvan. Ahhoz hogy én Coreillára menjek, kellenek a fegyvereim. Szerencsétlenségemre azok otthon vannak. ~ - Korellia? - A falleen hölgy kijelentése, bizonytalanságról árulkodott. - Valójában nekem vissza kellene mennem Nar Shaddaa-ra. Ha gondolod csatlakozz hozzám. - ( Választ megvárom. Ha van hajód akkor gyere külön azzal, ha nincs, akkor külön emeld ki kérlek, hogy hogy jutottál ide, s én elviszlek. Persze csak akkor, ha jösz velem! ) Youi türelmesen várja a választ.
|
|
|
Post by Silas "Daemon" Wessiry on Jun 8, 2009 18:42:34 GMT 1
..::Muurkoon::..
-Korélia izgalmas hely, de nincs hol megszállnom. Itt van egy kis bérelt hajlékom. Majd ismételten harap egy keveset a bordából, közben hallgatja a hölgyet. -Szívesen! De hajóm nincs, Daemon hozott ide, hogy biztonságban legyek, néha még pár kredittel is nehezíti a bankszámlám. Mondja, majd örömteli mozdulattal löki el magát a pulttól. Lecsap pár kredit chippet a dúracél pultlapra, majd mosolyogva figyeli a nőt...
|
|
Youi Jzora
New Member
Fejvad?sz
|
Post by Youi Jzora on Jun 8, 2009 19:56:51 GMT 1
- Biztonságban legyél? - kérdően tekint az ortolánra Youi, majd kinyögi. - Nos hát, akkor jössz velem, s üzensz barátodnak Silasnak? Vagy maradsz itt? Mert én, szívesen elviszlek Nar Shaddaara. - s kedves mosolygás közepette várja a választ az ortolántól, majd a kérdés végén még elhangzik egy kijelentés. - Tehát Daemonnak van egy vállalkozása.. ~ Remélem eltud jönni, örülnék ha csatlakozna hozzám egy, úgy mond "fejvadász".. S elég kedvesnek tűnik ez az ortolán.. Ja és persze ne felejtsem el azt sem, hogy Silas pénzt küld neki, ami megint csak az előnyömre válhat. ~ // Fontos hogy jössz e avagy sem, mert le van vajazva egy kaland Veszéllyel, s ha jössz akkor kettönknek mesél, s ha nem akkor csak nekem! Örülnék ha jönne az ortolán, vagy akár Silas. //
|
|
|
Post by Silas "Daemon" Wessiry on Jun 9, 2009 14:38:16 GMT 1
..::Muurkoon::..
Bólogat, mikor felmerül a biztonság kérdése. Aki nem ember itt lehet teljes biztonságban a birodalom karmai elől. Kis gondolkodás, nem azon gondolkodik, hogy menjen-e, hanem, hogy rendeljen-e még egy tál betevőt. Végül nem rendel, csak válaszol a nőnek. -Üzenek és megyek veled. Mondja mosolyogva. Bár sejti, hogy nem nyaralni mennek, hanem van valami céljuk, de társaságért és kosztért bármikor segít bármiben. Majd felmerül Daemon neve és a vállalkozás kérdése. Az ortolán szemei elkerekednek. -Silas Wessiryről, a Wessiry Corps. bányacég vezérigazgatójáról beszéltem. Ő volt eddig az egyetlen barátom. Hangsúlya nem a fő mondanivalóra volt kiélezve, inkább magára az "eddig" szócskára. Az ortolánnak nincsenek vagyon és személyes tárgyai, csak pár váltás nadrág, így pakolnia sem kell nagyon. Wessiry számlájához szabadon hozzáférhet, így nem is kell összepakolnia, Nar Shadaan tud majd vásárolni magának...
|
|
Youi Jzora
New Member
Fejvad?sz
|
Post by Youi Jzora on Jun 9, 2009 14:49:50 GMT 1
A falleen lány örül mikor meghallja, hogy csatlakozik hozzá az ortolán, így hát szerzett magának egy újdonsült barátot. Majd mosolyogva és boldogan mondja az ortolánnak.- Ne aggódj a Birodalom miatt, a Huttok, kiüldözték öket a szektorból, így könnyedén, és kényelmesen elmehetünk a Nar Shaddaa-ra. A lány érezte mikor Muurk megnyomta az "eddig" szócskát a mondatában, s érzett egy halvány szomorúságot. De mivel Youinak nagyon szimpatikus volt az ormányos lény, ezért hozzátett egy fontos dolgot a mondat végére.- Csak edddig volt, egyetlen barátod. - majd kacsintott s folytatta. - Na üzenj, s induljunk az ürkikötőbe, a hajóm már vár. - a mondat befejeztével lerakott egy chipkártyát a pultra. Muurkoon, s Youi az ürkikötő felé vették az irányt.//Folytatás Alderaani űrkikötő.//
|
|
T'ar
New Member
Szakember
Egy l?zad? term?szet? Csadrafan K?m !c!Maroon
|
Post by T'ar on Sept 22, 2009 15:16:13 GMT 1
T'ar bemegy és kérdezõsködik hátha valaki tud mondani olyan embert aki szívesen csempészné ide az árut Jabba-tol.
|
|