|
Post by Bail Prestor Organa on Feb 22, 2008 17:15:38 GMT 1
- Sajnos nem tudok... - ingatja a fejét a lány - csak azt tudom, hogy jól álcázták az épületet. Neked kell megkeresned, biztosan vannak valahol az adatbázisokban adatok róla. Ami pedig az állítólagos birodalmi kémeket illeti, az én barátaimat is annak tartják, szerinted hány embert tarthatnak még fogva illegálisan? Én kétlem, hogy lennének itt birodalmi kémek. Ha volnának már rég ráhúzták volna Organara azt a bizonyos lepedőt.
|
|
|
Post by Lord Hoth, az Elveszett on Feb 25, 2008 14:30:01 GMT 1
- Jól van. Máris munkához látok, de elõtte...te mihez kezdesz most? És hol érhetlek el, ha már jutottam valamire? - kérdezte Dastar, miközben arca furcsán megváltozott. A félhomályban alig érzékelhetõen az eltökéltség, a céltudatosság és a határozottság jelent meg a fiú imént még bizonytalan ábrázatán.
|
|
|
Post by Kavon Tale on Feb 26, 2008 11:36:12 GMT 1
Az asztalnál még szabad széket magához húzva Kavon leült,majd kezeivel az asztalra támaszkodott.Tekintetét a vele szemben ülőre szegezte,és igen halkan,hogy mások ne hallhassák kezdett el beszélni.
-Azt hallottam,hogy maga sok embert ismer,és igen jó kapcsolatai vannak.-Én egy olyan valakit keresek,aki jelenleg nem a birodalom kedvencei közt szerepel.-egy pillanatra megállt,majd halkan folytatta. -Olyan valakit,aki hazájában ismert és nagy ember volt.-Egy olyan valakit aki Corelliáról származik...-vágta el szándékosan a mondatott megvárva,hogy az elhangzottakra miként reagál beszélgető partnere.
|
|
|
Post by Garm Bel Iblis on Feb 27, 2008 16:20:43 GMT 1
A nonhumán letette a poharát az asztalra, majd az állát vakargatva gondolkodott az elhangzottakon. Hosszú másodpercek teltek el, mire megszólalt.
- Tegyük fel, hogy segíthetek Önnek, de mit kapok én?- kérdezte, majd ismételten kortyolgatni kezdte a megmaradt italt. Tehát ezek szerint a cereai nem olyan jólelkű, mint ahogy egyesek állítják. Minden bizonnyal tud segíteni az illető hollétéről, de busás árat kér érte.
|
|
|
Post by Kavon Tale on Feb 27, 2008 19:21:21 GMT 1
Egy halvány mosolyt engedett meg magának Kavon,majd arra gondolt,hogy a szívességnek mindig is ára volt,akárki akármit is mondott.A cereai sem volt kivétel ezalól a dolog alól.
-Nos,szerintem meg tudnánk egyezni,persze csak akkor,ha valóban tud nekem segíteni.-válaszólta a férfinak.
|
|
|
Post by Bail Prestor Organa on Mar 2, 2008 17:47:15 GMT 1
-Engem....engem nem tudsz most elérni. Ha lehet nem mutatkozom sokat, mert nem szeretnék a hatóságok szeme elé kerülni. De holnapután este megint itt leszek ilyenkor. És utána minden másnap, ha valami miatt nem tudnál eljönni. - A lány hirtelen az órájára néz, és izgatottá válik. - Most mennem kell. Nagyon elszaladt az idő. Remélem találkozunk holnapután.
Gyors mozdulatokkal kiiszza az előtte álló poharat, utoljára megszorítja a fiú kezét, feláll és eltűnik a boxból.
|
|
|
Post by Garm Bel Iblis on Mar 6, 2008 6:07:56 GMT 1
- Hogy én ne tudnék Önnek segíteni?- tette fel szórakozottan a kérdést a cereai. Kezeit a pohár mellé helyezte, majd ott összekulcsolta a kézfejeit. Mélyen ülő szemeit egyenesen a vele szemben ülőre szegezte.
- Egyezzünk meg az árban már most. Minden egyes feltett kérdésért, ezer kreditet kérek. Ez nem túl sok, de nekem pont elég ahhoz, hogy ha bajba kerülök, kimásszak belőle.- arca továbbra is derűs maradt, úgy folytatta tovább.
- Gondolom a legelső kérdése a tartózkodási helye lesz az illetőnek. Jól gondolom?- kérdezte a nonhumán, majd intett a pultosnak, hogy még egyet hozzon neki, és a "barátjának".
|
|
|
Post by Lord Hoth, az Elveszett on Mar 6, 2008 13:32:17 GMT 1
- Vettem...vigyázz.... - próbált meg elköszönni a fiatalember, de a lány addigra már sehol sem volt - ...magadra - fejezte be azért, csak úgy az illendõség kedvéért a mondatot Strabo. Felhajtotta maradék italát, száját megtörölte kopott pulloverének ujjában, majd õ is távozott a fogadóból. Egyenesen lakásába sietett.
|
|
|
Post by Kavon Tale on Mar 12, 2008 5:01:05 GMT 1
Magában elmosolyodva hallgatta végig a férfit és arra gondolt közben,ha tényleg tud neki segíteni,akkor komoly előrelépést tudna elérni.
-Rendben van legyen ahogy kívánja.-válaszólta a fizetési ajánlatra Kavon.-Valóban arra lennék kíváncsi,hogy hol találom ezt az illetőt,de elötte jó lenne tisztázni,hogy egy azon személyre gondolunk-e?!
|
|
|
Post by Garm Bel Iblis on Mar 14, 2008 13:40:05 GMT 1
- Rendes vagyok, éppen ezért a kérdésért nem számítok fel ezer kreditet.- mondta nagylelkűen a cereai, közben a pultos kihozta az italokat. A rendelő egy biccentéssel fejezte ki, a köszönetét. Pénzt nem nyújtott átt az illetőnek, minden bizonnyal majd akkor fizet, ha távozik, vagy neki nem kell valamilyen okból kifolyólag. Valószínűsíthető, hogy erre soha senki nem fog rájönni.
- Garm Bel Iblis-re gondol, igaz?- folytatta egy kis szünet után az italozó nonhumán.
- Kóstolja meg, igazán finom.- mutatott a Tale előtt lévő pohárra.
- Úgy hírlik, hogy az ex-szenátor eltávolodott a Magvilágokból, egészen eljutott a Peremvidékekig. A pontos koordinátákat nem tudom megadni Önnek, mindig máshol tanyázik a flottájával. Igen, egy kisebb, összeverbuvált flottája is van, amivel hébe-hóba lecsap a gyengébben őrzött birodalmi bázisokra.- állt meg a mondandójában a cereai, majd mélyen Kavon szemébe nézett.
- Ha akarja, össze tudom Önt kötni vele, magyarán kommunikálhat vele. Ha érdekli, akkor természetesen nem kis összeget kérek cserébe.- mondta a sunyi iszákos, majd elmosolyodott.
|
|
|
Post by Kavon Tale on Mar 17, 2008 18:52:39 GMT 1
Kavon biztos volt benne,hogy megkérik majd az árát az információnak,de azt is tudta,hogy ez az ár megéri a rendnek és neki is.
-Hajlandó vagyok kifizetni a kért összeget,amennyiben a kapcsolatot valóban létre tudja hozni.-válaszólta kicsit komolyabb hangnemben Kavon.
|
|
|
Post by Kavon Tale on Apr 24, 2008 13:53:53 GMT 1
A beszélgetés végeztével egy időpont és egy helyszín volt az eredmény.Miközben Kavon távozott a bárból arra gondolt,hogyha sikerül létrehozni amit elképzelt,akkor nagy előrelépést eszközőlhet ki az ügyüknek.
|
|
Tetrakh Nekor
New Member
Csemp?sz
Csemp?sz ?s ?zletember!c!default
|
Post by Tetrakh Nekor on May 6, 2008 14:49:15 GMT 1
Tetrakh belépett a fogadóba. Halványan emlékezett rá, hogy régen verekedett itt párszor...sajons rendszerint vesztett. Körbenézett, de tudta, hogy ha látná,akkor sem tudná, hogy ki lehet Xelonin. Páran visszanéztek rá, de hamar elfordították tekintetüket, csak néhány ittas állapotban lévő egyén nézett sokáig bambán rá, de lehet, hogy csak nyitott szemmel alszanak. A ran elvigyorodott a gondolatra és jól hallhatóan megszólatlt: - Ha az urak segítenének nekem, hogy merre találom Xelonint... -itt megállt és elgondolkozott azon, hogy mennyi törvénytelen dolgot művelt már eddig, majd konstatálta magában, hogy egészen jó érzés becsületes úton pénzt szerezni, de végül nem fejezte be a mondatot. Akiket megnézett, azokon nem látszott, hogy balhézni akartak volna. A Tatooine-i esetből okulva alaposan körbenézett, nehogy valaki hátulról meglephessék.
//Most Nekor arra vár, hogy válaszoljanak neki és közben bíztatóan mosolyog(nem úgy,mintha valami mulattatná)//
|
|
|
Post by Garm Bel Iblis on May 7, 2008 17:46:11 GMT 1
Tetrakh Nekor
A társaság reakciója elég vegyes volt. Akadtak akiket annyira lefoglalt az amit éppen csináltak, vagy éppen nem, hogy szóra se méltatták a grant. Mások odanéztek, de csak egy rövid pillanatra. Megint mások végigmérték a non-humánt, meg kell hagyni, érdekes módja volt annak, hogy megtaláljon valakit. Egy alak az egyik asztalnál felemelte a kezét és intett Tetrakhnak hogy jöjjön közelebb.
- Én vagyok Xelonin, de te ki a búbánat? - támadta le a férfi Nekort és bár volt némi bosszúság a hangjában, koránt sem tűnt igazán mérgesnek
|
|
Tetrakh Nekor
New Member
Csemp?sz
Csemp?sz ?s ?zletember!c!default
|
Post by Tetrakh Nekor on May 7, 2008 18:07:11 GMT 1
Tetrakh örült, hogy bevált a terve. Kicsit talán bugyutának találják kérdésének módját, de ezzel elérte, hogy ne tartsák veszélyesnek. Ekkor az egyik asztaltól odaszólt valaki: - Én vagyok Xelonin, de te ki a búbánat? - és egy intéssel jelezte, hogy a gran menjen oda. -Üdv! -szólt Nekor - Egy ismerősöd, bizonyos Tomazo küldött, hogy te tudnál valami munkát ajánlani számomra. - és próbált mosolyogni.
|
|