|
Post by Nathaniel A. Rosenberg on Jul 29, 2007 10:01:32 GMT 1
Nate is beszállt a járműbe, természetesen ismételten az ablak mellett foglalt helyett. Sejtette, hogy mestere fogja majd intézni a párbeszédet, ezért ő könyökét az ablakhoz illesztette, fejét pedig öklén pihentette, miközben a kinti forgalmat figyelte.
Nem mutatta ki, de feszülten figyelt. Egyetlen arcizma sem rándult, még a szemei se szűkűltek össze, de minden mondatot kiemelt figyelemmel kísért. Vyn veszélyes játékot űzött, Rosenberg pedig nem igazán értett egyet vele. Ezekben az időkben senkiben sem lehetett bízni. A gróf stílusa pedig lehetett pusztán a személyiségének érdekes megnyilvánulása. Ettől függetlenül őt is a hatalmába kerített egy különös érzés a férfivel és társával kapcsolta.
Nem szólt bele a párbeszédbe, egyrészt nem volt hozzáfűznivalója, másrészt igen kíváncsi volt, hogy mi lesz a végeredménye a mentora és az idegen közti szóváltásnak. Szemeivel közben elmélyülten fürkészte az alattuk elterülő területet, hogy ne keltsen feltűnést. Egyébként is szeretett elmélyülni a kilátásban.
|
|
|
Post by Dev Slenn on Jul 30, 2007 7:02:12 GMT 1
|
|
Tetrakh Nekor
New Member
Csemp?sz
Csemp?sz ?s ?zletember!c!default
|
Post by Tetrakh Nekor on Apr 27, 2008 6:17:37 GMT 1
A belvárost járva Nekor nagyon megörült, hogy a Tatooine sivársága után egy kultúrált helyre érkezett. Első dolga, hogy betérjen egy korházba, bár sehol nem látott ilyet. Ekkor a járókelőket kezdte fürkészni. Pár perc múlva feltűnt neki egy szimpatikusan mosolygó öltönyös ember. <Remélem ő majd segít nekem> Az ember nagyon készséges volt, és Nekor elméletileg már tudta, hogy hol keressen korházat. Egy kis bolyongás után sikerült megtalálnia az áhított épületet és a recepción egy láthatóan agyonhajszolt, de még mindig udvrias mosolyú hölgy ült és próbált elmagyarázni valamit egy betegnek, aki hallhatóan nem értette tökéletesen az közös nyelvet. Mikor végre szabad lett a pult, Nekor odasétált és kedvesen köszönt, gondolta mostanában egy non-humánnak mindenhol jól jöhet ez, majd belekezdett a mondandójába: -Szóval bizonyára Ön is jól látja, hogy a jobb kezemtől sikerült megszabadítani néhány bantha-trágya fejű és szagú kellemetlen személynek. Szeretnék egy kézprotézis operáltatni magamra. Ha lehet, egy olyat kérnék, amivel igazán precíz mozdulatokat végezhetek, lévén, hoy pilóta vagyok.
|
|
|
Post by Garm Bel Iblis on Apr 27, 2008 9:35:07 GMT 1
Tetrakh Nekor
A hölgy viszonozza a köszönést, de a hangjából is érezni, hogy már eléggé fáradt. Monoton módon kezdi el sorolni a lehetőségeket:
- Több remek modell közül is választhat - nézi a képernyőt, miután bepötyögte a megfelelő kulcsszavakat. - A legjobb terméket a BioKyber gyártja, ez operációval együtt 12.000 kredit. Ott van még a Tordan Co. terméke, 10.000 kreditért. Továbbá még javasolhatom a Verba gyártmányát, 8.000 kreditért.
|
|
Tetrakh Nekor
New Member
Csemp?sz
|
Post by Tetrakh Nekor on Apr 27, 2008 10:12:50 GMT 1
Mikor Tetrakh meghallja az árakat, alig tudja visszatartani, hogy el ne ájuljon... <Az a szegény ember a Tatooine-on kicsit félre lett tájékoztatva az árak ügyében> - gondolta Nekor. - Amennyiben magam szerzek be egy művégtagot, akkor mennyi lenne maga az operáció? - kérdezi nyugodt hangon, bár egyre elkeseredettebben töprengett azon, hogy honnan szerezhetne be testi sértés nélkül egy művégtagot? Nincs ennyi pénze, de a kéz nagyon kell neki. -Kellett nekem azt a fegyverszállítmányt rásóznom Jabba csicskájára - kesergett, de eldöntötte, hogy valahogy mindenképpen szerez egy jól működő kezet.
|
|
|
Post by Garm Bel Iblis on Apr 27, 2008 16:25:40 GMT 1
Tetrakh Nekor
A nőt rögtön felrázta a félálomból a gran ötlete. Meglepettség és felhárobodottság érződött ki a hangjából:
- Sajnálom uram, de mi ilyen jellegű operációkat nem végzünk. Csak megbízható forrásból dolgozunk.
Az egyik biztonsági intett a fejével a másiknak, a vendég háta mögött. Ő nem láthatta, de a két férfi minden mozdulatát figyelte. Az ajánlata elég feketének tűnt.
|
|
Tetrakh Nekor
New Member
Csemp?sz
|
Post by Tetrakh Nekor on Apr 28, 2008 17:01:13 GMT 1
- Sajnálom uram, de mi ilyen jellegű operációkat nem végzünk. Csak megbízható forrásból dolgozunk. Mivel a Nekor nem csupán csempészésbõl élt, hanem legális kereskedelmeket is bonyolított le, melyek megkötése nem kis mértékben meggyõzõ beszédének volt köszönhetõ, így elõvette legártatlanabb arcát és megnyerõ, de nem behízelgõ modorát: - Mint mondtam, kereskedõ vagyok, így nem kevés protézis és droid gyárral vagyok összeköttetésben. Nem alegprofibbak, de amíg nem sikerül kilábalnia cégemnek a mélyvölgybõl, addig megfelelne nekemegy olcsóbb darab is. - ezután elmesélte röviden, néhány dolgot kihagyva a türténetét. Mivel ez megtörtént, így hihetõ is volt. - Nemrég egy szállítmnyomat lefoglalták, mert találtak benne illegális tudatmódosító szereket - itt arca elszomorodott - és mikor emiatt elkobozták régi hajómat, akkor elmentem a megbízómhoz, hogy megmondjam a véleményem arról, hogy milyen dolog ártatlanokkal elszállíttatni a társadalom mocskát. Ekkor három egyén megvert, majd levágta a jobbik kezemet, mikor próbáltam ellenálni.
|
|
|
Post by Garm Bel Iblis on Apr 28, 2008 19:08:43 GMT 1
Tetrakh Nekor
A nő illedelmesen végighallgatta a grant mondandóját, aztán ismét elutasította a kérését:
- Sajnálom uram, de ahogyan az előbb mondtam, csak saját forrásból dolgozunk, ez cégünk egyik fontos szabályzati pontja. A megszegése több százezer kreditnyi büntetést és szabadságvesztést is jelent.
A két biztonsági őr ekkor odalépett a férfi mellé és a recepciós hölgyhöz fordultak:
- Valamilyen gond van Lucy?
- Nem, nem dehogy. Csak felvilágosítottam az urat.
A két marcóna férfi bólintott, de továbbra is ott strázsáltak. Elég nyilvánvaló volt, hogy itt ma nem terem babér.
|
|
Tetrakh Nekor
New Member
Csemp?sz
|
Post by Tetrakh Nekor on Apr 30, 2008 18:53:12 GMT 1
A hölgyhöz és hozzá két biztonsági lépett, de a recepciós elutasította őket, aminek Nekor nagyon örült, mert hallott pár dolgot az itteni börtönről. -Sajnálom, hogy feltartottam Önt, mikor biztos járt már ma elég értetlenkedő beteg erre - mosolyodott el a gran, majd felszisszent, mivel nekidőlt a mellette lévő oszlopnak. <A francba Bib Fortunával és a bárdokkal> rájött, hogy biztos azért néz egy picit furcsán rá a nő, mert elkalandozott a figyelme. Illedelmesen elköszönt majd a biztonságiakhoz ment, hogy ne zavarja tovább a nőt. - Üdv Újra! - köszönt - Remélem nem probléma, hogy kérdezek...szóval nekem kéne egy protézis, de nincs rá pénzem, ezért szeretnék valamim munkát találni. Remélem tudtok segíteni. - és reménykedőn rájuk nézett. Bár a két férfi elég zordnak tűnt, amikor odajöttek a pulthoz, de a gran biztos volt benne, hogy csak helyzet miatt.
|
|
|
Post by Garm Bel Iblis on May 1, 2008 15:03:15 GMT 1
Tetrakh Nekor
A biztonsági őr kérdőn nézett a granre. Eléggé meglepődött azon, hogy nem sokkal ezelőtt még majdnem kihajították, most meg pont tőle kérdezett munka lehetősége felől. Ránézett a társára, de az csak megvonta a vállát. A sötét bőrű férfi végül visszatekintett a non-humánra, aztán úgy döntött segít neki.
- Menj a Fekete hó fogadóba és keresd Xelonint. Mondd, hogy Tomazo küldött.
|
|
Tetrakh Nekor
New Member
Csemp?sz
|
Post by Tetrakh Nekor on May 1, 2008 16:19:30 GMT 1
A gran örült, hogy az Alderan nem korcsosult el úgy, mint Naboo a birodalmi propaganda hatására. Bár láthatóan meglepődtek Tetrakh amnézia-közeli állapotán, de végülis az egyik útbaigazította. - Menj a Fekete hó fogadóba és keresd Xelonint. Mondd, hogy Tomazo küldött. - mondta a Tomazo nevezetű. -Hálásan köszönöm. - kezdte Nekor - Remélem valamikor meghívhatom az urakat valami italra! - Bízott benne, hogy sikerül pár normális ismerősre szert tennie. Elköszönt a biztonságiaktól és elsétált a Fekete Hó fogadóba, mely egyike volt azoknak a helyeknek, amiket Alderaa-n ismert, bár rég nem járt ott.
|
|
T'ar
New Member
Szakember
Egy l?zad? term?szet? Csadrafan K?m !c!Maroon
|
Post by T'ar on Oct 12, 2009 5:20:08 GMT 1
T'ar lassan kinézett magának egy hotelt már nagyon álmos volt!!....
|
|