Rendon Star
Junior Member
Harcos
Erőhaszn?l?, kardforgat?, pil?ta!c!Orange
|
Post by Rendon Star on Jan 6, 2009 21:21:31 GMT 1
-Tehát csak annyiban egyezik meg a két rend, hogy Erőhasználokat is tartalmaz, de az alapelvek eltérnek egymástól, leszámítva egy két dolgot, miszerint az Erőt a jó érdekében használjuk és hasonló Jedi alapelvek?Ha jól vettem ki a szavaidból...részemről az nem hátrány, ha Erőt nem használók is vannak a rendben...én se sokban különbözök tőlük, szóval...ugye van lehetőség arra, hogy más rend tagok segítsenek az Erőhasználat elsajátításában? - hosszúra sikeredett a hozzászólása, de ez van, most fontos, sorsdöntő dologról van szó az életében.Talán ez lehet az első lépés afelé, hogy méltó emléket álíltson szüleinek és testvérének azzal, hogy a Jedik ösvényére lép.
|
|
Darius Biaggi
Junior Member
Erőhaszn?l?
Fallanassi Erőhaszn?l?, Pil?ta!c!Teal
|
Post by Darius Biaggi on Jan 6, 2009 21:43:16 GMT 1
Darius figyel a szavakra, kissé meglepődik, hogy nem egy hagyományos Rend, de ez nem látszik meg rajta. Kavon ez utáni kérdése magától értetődik. Rendon nem sokat árul el, csak annyit, hogy nem sokba különbözik a nem erőhasználó lényektől. Végig hallgatja Rendon kérdését, majd felel elöbb ő is Kavon kérdésére. -Valójában én a hagyományos jedi Erőalkalmazásokról csak halottam és láttam némelyiket. Azonban én egyik alkalmazását sem sajátítottam el... még. Ennek ellenére igen jártas vagyok a fallanassik Fehér Áramlat képességeikben. Nem tudom mennyire jártasak ebben a témában, de mesélek róluk. A fallanassik a Lucazec bolygóról származnak, ahol rengeteg az erdő, így a fő cél a rejtőzködés és megtévesztés. Erre szolgál például a Belemerülés alkalmazás. A lényege, hogy a szem számára teljesen láthatatlanná váljunk. De mivel a Fehér Áramlat az Erő egy másik neve, így akik ismerik az Erőt képesek a jelenlétemet érzékelni, emellett a hődetektorok számára is felfedezhetőek maradunk. A másik ezzel kapcsolatos alkalmazást inkább bemutatom... Darius lassan kinyújtja a kezét egy szekrény felé, tenyere afelé mutat, majd pár másodperc múlva a szekrény a szem számára teljesen eltűnik. Pár pillanat múlva újra látható lesz. -És még képes vagyok a tudatommal holoképek létrehozására is. Visszatérve Rendon kérdésére, a tanulás engem is érdekel...
|
|
|
Post by Kavon Tale on Jan 7, 2009 21:07:57 GMT 1
Rendon szavai után érdeklődve figyelte Darius rögtönzött bemutatóját és elismerően kellett gondolnia a férfi képességeire.
-A tanulás az élet velejárója és ezt nagyon is szem előtt tartjuk, tehát lesz lehetőséged megismerni jobban az erőt.-válaszolt elsőként Rendon-nak.
-Bevallom a képességeid nagyon meggyőztek és azt hiszem sok hasznára lehetsz az ügyünknek.-A tanulás természetesen számodra is nyitva áll, de azt hiszem mi is tanulhatunk, majd tőletek.-válaszolta mindkét férfinak.
Rövid szünetet tartva a ház ablakához sétált, majd egy röpke pillanatra kinézett és a nyugodt természetet figyelte, majd visszafordult és folytatta.
-A rend amihez csatlakozni kívántok a Zephyr Jedi rend, melynek szerény személyem a vezetője.-Bár már vagyunk páran, de még mindig nem elegen, azonban veletek tovább erősödik a szervezetünk.-Kérdezzetek bátran, ha valamire kíváncsiak vagytok!
|
|
Rendon Star
Junior Member
Harcos
|
Post by Rendon Star on Jan 9, 2009 18:55:15 GMT 1
Remek, egy újabb Erőhasználó, aki profibb mint hősünk.Mázli, hogy szülei úgy neveljék, hogy ne legyen féltékeny, irigy és hasonlók, így ő legalább büszke lehet a kardforgatási tudására...eddig úgy néz ki. -Nem hiszem, hogy tőlem sok mindent lehetne tanulni... - mondja Kavonnak mosolyogva, hiszen a tárgyak mozgatásán kívül...nem sok mindent tud.Persze ha ő jobban forgat kardot az átlagnál, akkor tud tanítani pár dolgot. -Én kíváncsi lennék valamire...a szüleim azért hagyták el a Rendet annó, mert szerették egymást...itt is van ez a szabály?Mert ugye ki tudja mit hoz a holnap... - erre valóban kíváncsi...tudna áldozatot hozni de erre jobb felkészülni, mint akkor meglepődni...
|
|
Darius Biaggi
Junior Member
Erőhaszn?l?
|
Post by Darius Biaggi on Jan 10, 2009 18:28:46 GMT 1
Végig hallgatja Kavont, Darius örül a tanulási lehetőségnek és az elismerésnek nem különben. Meghallgatja Rendont, majd ezzel kapcsolatban ő is szól. -Örömömre szolgál, ha megoszthatom a tudásom és tanulhatok másoktól. És Rendon... Egy rend nem csak a fénykard és az erő használatát tanítja. A fegyelem, a szerénység... Mind fontos jedi tulajdonság. És érzésem szerint, tőled lehet efféléket tanulni...-kis szünet, majd folytatja- A vérbeli jedi rendeket ott lehetett hagyni, mint szürke jedi. Pont ezen ok miatt, amit említettél. Nekem ebből következik a kérdésem. Miben különbözik a Zephyr Jedi rend, egy átlagos jedi rendtől?-ismételten vár a rend vezetőjére.
|
|
|
Post by Kavon Tale on Jan 13, 2009 15:18:02 GMT 1
Érdekes és lényeges kérdések kerülnek napvilágra, melyek valóban megválaszolásra méltóak voltak.Kavon figyelmesen hallgatott, majd miután elhangzott minden kérdés nekiállt válaszolni rájuk.
-Biztos vagyok benne, hogy nem csak a kard használata az, amivel hasznára lehetsz majd a többieknek.-válaszolta kezdésnek Rendonnak.
-Hogy miben különbözik a Zephyr rend az egykor volt Jedi rendtől?-tette fel a költői kérdést Kavon.-Nos a válasz összetett és igazán csak akkor kaphattok teljes képet,ha már benne vagytok.-Talán ami lényegi különbség, hogy a rend tagjai nem zárkóznak el az élettől, és annak minden vele járójától.-Ez az út veszélyes, de az erő nem világos vagy sötét, hanem a kettő elegye, csak egyeseknél valamelyik kicsúcsosodik.-válaszolja egyszerre mindkét férfinak.
|
|
Rendon Star
Junior Member
Harcos
|
Post by Rendon Star on Jan 14, 2009 19:45:17 GMT 1
Meghallgatja mind két férfit és közben gondolkozik, hogy vajon van-e ami az ellen szólna, hogy csatlakozzon a jedik közé. Ez volt mindig az egyik álma, hogy jedi lehessen és most nem hagyhatja ki, szüleinek méltó emléket kell állítania, hogy az ő útjukra lép...ez lehet a családi végzet...mindenki jediként él...és hal meg... -Részemről minden rendben ezennel...nem látom akadályát, hogy csatlakozzak...feltéve, ha még él az ajánlat
|
|
Darius Biaggi
Junior Member
Erőhaszn?l?
|
Post by Darius Biaggi on Jan 14, 2009 20:55:50 GMT 1
Darius hasonló válaszra számított Kavontól, ezt látni is rajta, hisz végig bólogat. Ismét meghallgatja Rendont, majd õ is hozzáteszi saját gondolatát. -Hát... Ha akkor lesz teljes a kép, ha már benne vagyunk... Én még mindig úgy gondolom, mint Rendon, csatlakoznék... Azzal állára teszi jobb kezét oly módon, hogy hüvelyk és mutató ujja fogja közre azt és vár...
|
|
|
Post by Kavon Tale on Feb 2, 2009 17:37:01 GMT 1
Elégedett érzés töltötte el Kavont a két férfi válaszát hallva, hiszen úgy gondolta értékes tagokkal bővülhet a rend.
-Örömmel hallom, hogy így döntöttetek!-A következő lépés az lenne,hogy elhagyjuk az Alderaant.-Megkezdhetnénk a renddel való megismerkedéseteket!-mondta, amolyan felhívásként egy lassú indulásra.
|
|
Rendon Star
Junior Member
Harcos
|
Post by Rendon Star on Feb 6, 2009 18:22:12 GMT 1
Hmm ez egész jó, akkor ezt most veheti úgy, hogy bent is vannak?Talán, talán nem...persze ez Kavontól függ, hisz övé a döntés, hogy megtartja-e Rendonékat, vagy sem -Rendben én készen állok az indulásra... - reméli, hogy visszamennek a gépeikhez, nem pedig Kavon viszi el őket, mert nem szereti hátrahagyni a repülőt még akkor sem, ha vissza hozzák hozzá. -Milyen messze fogunk menni? - kérdezi, hisz a kíváncsiság mégis csak ott van körülötte.
|
|
Darius Biaggi
Junior Member
Erőhaszn?l?
|
Post by Darius Biaggi on Feb 6, 2009 20:00:39 GMT 1
Elhagyni az Alderaant? Dariusban hirtelen vegyes érzelmek kezdtek kavarogni. Nem volt benne kétely, csupán kíváncsiság, hogy hol lehet jobb hely egy rend számára mint itt? Darius nem volt jártas a bolygók között, sokat olvasott mindről, de mindössze eddig három bolygón járt. A Lucazecen, a Tatooine-on és immár közel tíz éve él és tanul itt. Hirtelen a nyílt űrre tudott gondolni és egy központi hajóra, de gondolatait gyorsan visszazökkentette Kavon és Rendon felé. Lassan felállt, megigazította megszürkült köpenyét és megszólalt. -Én készen állok az indulásra, nincs sok mindenem amim hátramaradna. Pár öltözék és a hajóm. Hacsak nem külön hajókkal megyünk, az is megvár itt. Mondatában ott volt a kérdés, ha nem is olyan nyilvánvalóan...
|
|
|
Post by Kavon Tale on Feb 8, 2009 16:14:00 GMT 1
-Örülök, hogy mindketten készen álltok az indulásra!-válaszolta őszinte örömmel.-Az elképzelésem szerint az én hajómmal utaznánk, azonban a ti hajóitokat sem hagyjuk itt.-D-10 beprogramozza az automata pilótákat, így tudják majd követni az én teherhajómat az út során.-Hosszú az út és jó lenne jobban megismerkedni egymással!-záró szavai után kérdően néz a két férfira és várja reakciójukat.
|
|
Rendon Star
Junior Member
Harcos
|
Post by Rendon Star on Feb 8, 2009 17:11:08 GMT 1
Akkor hát úgy látszik nemsokára indulnak.Vezetnie akkor nem kell, egy gondal ha úgy nézzük kevesebb, viszont a robotpilóta mégsem olyan jó..mivan, ha az a szerencsétlen robi belerepül egy aszteroida mezőbe?Végülis régi már a kicsike...maximum Kavon tartozni fog neki egy hajóval, ami végülis jó, hisz kap egy jobbat jó esetben. -Hát akkor...indulás... - reméli, hogy indulnak, már kíváncsi, hogy kik vannak ebben a szervezetben.
|
|
Darius Biaggi
Junior Member
Erőhaszn?l?
|
Post by Darius Biaggi on Feb 8, 2009 17:32:11 GMT 1
Szóval egy hajóval, de mégis az összes hajóval mennek. Nagyszerû egy találmány az asztrodroid. Darius már készen állt az indulásra és immár Rendon is. Kicsit óckodott a hosszú út alatti beszélgetéstõl, nem szeret a múltjáról beszélni. Lelkileg igyekszik felkészíteni magát, õszinte szeretne lenni társaival és ahhoz bizony fel kell majd tépni néhány sebet. -Minden tisztázva, érzésem szerint indulhatunk. Szavai után várta Kavon következõ lépését.
|
|
|
Post by Kavon Tale on Feb 8, 2009 17:50:18 GMT 1
Miután mindannyian készen álltak az indulásra, Kavon a ház mellett álló siklójához ment, majd megvárta míg a többiek is odaértek.
-Ezen a platformon áll a hajóm.-nyújtott át egy-egy adattáblát Dariusnak és Rendon-nak.-Két óra múlva itt találkozunk, addig szedjétek össze amit magatokkal akartok hozni a hajómra.
Mielőtt beindította volna a sikló hajtóműveit megvárta, míg mindketten eltették az adattáblát.
|
|